Individuele vrijstaande woningbouw

ZeeBraBouw bouwt traditioneel, steen voor steen, tot er een degelijk, duurzaam huis staat. U ziet de bouw met eigen ogen vorderen, vanaf het fundament tot aan de laatste verflaag. Deze traditionele bouwstijl biedt u ook de meeste flexibiliteit voor nu en in de toekomst. U bent vrij om indelingen en afmetingen te veranderen of combinaties van diverse ontwerpen te maken.

Uw woonwensen vormen, samen met de gewenste bouwstijl en het beschikbare budget, ons vertrekpunt voor het ontwerpen van uw persoonlijke bouwplan.
Welke stijl vindt u mooi? Kiest u klassiek of landelijk? Of voelt u meer voor licht en modern?
Wilt u een ruime woonkeuken met tuindeuren? Een luxe slaapkamer met open badkamer? Of een veranda voor een heerlijk buitenleven? 

Alles is mogelijk bij onze "Alles-Kan-Villa". Vraag gerust onze inspiratiebrochure aan.
Meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij de volgende bouwstijlen:


Geen financiële verrassingen

Uw budget is heilig. Voordat wij met de bouw van uw woning starten, ligt de eindprijs schriftelijk vast. U komt niet voor vervelende verrassingen te staan. Als u tijdens de bouw extra wensen heeft, ontvangt u hiervoor een aparte berekening. ZeeBraBouw bouwt voor elk budget. Al na 140 werkbare werkdagen (vanaf begane grondvloer) ontvangt u de sleutel van uw nieuwe huis.

Zekerheid tijdens bouw en oplevering

ZeeBraBouw is in het bezit van het Woningborg-certificaat. Woningborg dekt risico’s op financieel en technisch gebied af en controleert het bouwproces. Ook is hiermee de bouwkundige kwaliteit tot 6 jaar na oplevering gewaarborgd. Bij oplevering laat ZeeBraBouw uw nieuwe huis door de Vereniging Eigen Huis keuren. Bovendien ontvangt u van ons gratis een eenjarig lidmaatschap van deze vereniging.