Puur maatwerk

Onze visie op woningbouw geldt ook voor utiliteitsbouw; gebouwen met een andere functie dan wonen. Wij leveren puur en alleen maatwerk. Elk gebouw vergt een uniek ontwerp op basis van functie en gewenste uitstraling. Deze moeten beiden naadloos aansluiten op de wensen van gebruikers en bezoekers. Wij bouwen graag functionele, representatieve en unieke gebouwen voor u, zoals:

•  scholen en kinderdagverblijven 
•  kantoren en bedrijfspanden
•  restaurants en winkels
•  magazijnen, loodsen en fabrieken
•  zorginstellingen

  

Rijke bouwervaring en actuele kennis

Voor de bouw van krachtige gebouwen is jarenlange, bouwkundige ervaring vereist. ZeeBraBouw heeft die ervaring. Ook hebben wij actuele kennis in huis van bouwvoorschriften, energieprestatienormen en innovatieve materialen die de duurzaamheid en exploitatie van het gebouw ten goede komen. Hetzelfde geldt voor bouwvergunningsprocedures, stedenbouwkundige randvoorwaarden en welstandseisen.


Traditionele, duurzame huisvesting

De traditionele bouwmethode van ZeeBraBouw is degelijk en duurzaam. Wij gebruiken moderne, materialen en installaties: van keramische, geluidsisolerende bouwstenen tot warmtepompen. Als specialist in duurzame huisvesting bouwen wij uw pand exact volgens de eisen ten aanzien van bouwfysica, isolatiewaarden, energiezuinigheid, brandveiligheid en inbraakveiligheid.


Snelheid en kwaliteit hand in hand

Omdat traditionele bouw een relatief eenvoudige bouwstijl is, kunnen wij korte bouwtermijnen en een vlot projectverloop garanderen. Onze hoge snelheid van werken gaat harmonieus samen met een hoge kwaliteit. Een hoogwaardige afwerking van het interieur en exterieur is nu eenmaal essentieel voor de uitstraling van uw pand en draagt bij aan een comfortabele, gebruiksvriendelijke omgeving.


Bel voor meer informatie over utiliteitsbouw

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 0167-566668 of vul uw contactgegevens in.