Samen-Bouwen-In projecten  en kleinschalige projecten

Naast individuele woningbouw richt ZeeBraBouw zich op kleinschalige projecten. In opdracht van projectontwikkelaars realiseren wij in beperkte mate particuliere, recreatie- of levensloopbestendige woningen. Net als bij individuele woningbouw bieden wij ook hier maximale flexibiliteit in ontwerp en bouwproces en ZeeBraBouw ontzorgt de klant.

Op dit moment zijn de volgende "Samen Bouwen In"-projecten in uitvoering:

NIEUW:


Nog enkele kavels beschikbaar in:


Op dit moment zijn de volgende kleinschalige projecten in uitvoering:

Een verrassend divers straatbeeld

ZeeBraBouw bouwt geen standaardwoningen uit een catalogus. Wij realiseren woningen op maat die passend zijn bij de gezinssituatie, leefgewoonten, voorkeuren en smaak van onze klanten. Niet het aanbod, maar de klant bepaalt het ontwerp van zijn toekomstige woning. ZeeBraBouw bewijst dat bouwen in (kleinschalige) projecten ook uniek en verrassend kan zijn.

Woningbouw en kopersbegeleiding

Bij projectbouw nemen wij bouw en kopersbegeleiding voor onze rekening. Een win-winsituatie. Als projectontwikkelaar bent u een grote zorg kwijt. Als koper heeft u baat bij een professionele begeleider die u soepel door het gehele bouwproces loodst: van ontwerp tot materiaalkeuze en van bouw tot afwerking. Projectbouw met ZeeBraBouw betekent simpelweg ontzorging en gemak.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is sterk in opkomst. ZeeBraBouw bouwt dan een beperkt aantal woningen in directe samenspraak met de toekomstige bewoners. Onderzoek toont aan dat de vertaling van persoonlijke woonwensen naar een eigen droomwoning duidelijk meerwaarde voor de bewoners oplevert.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 0167-566668 of vul uw het contactformulier in.