Vertrouwde gezichten op uw bouwkavel

ZeeBraBouw medewerkers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde professionals die thuis zijn in elke fase van het bouwproces. Zij werken in een vast team aan uw bouwproject. U ziet daarom elke dag dezelfde, vertrouwde gezichten. Door hun dagelijkse betrokkenheid en grote zelfstandigheid nemen onze vakmensen de volle verantwoordelijkheid voor de bouw van uw droomwoning op zich.

Ons motto "Samen Bouwen, Samen Sterk" komt vanuit alle medewerkers en wordt door iedereen uitgedragen.

Directeur Ad de Korte is de 5e generatie bouwer. Zijn liefde voor het vak blijkt uit oprechte betrokkenheid en interesse voor de klant. ZeeBraBouw wil kwalitafief hoogwaardige woningen bouwen en zijn continue op zoek naar nieuwe bouwmaterialen en ontwikkelingen. Naast vaste medewerkers, heeft ZeeBraBouw een vaste kring van ZZP-ers tot haar beschikking.

Engineering, het praktisch ontwerpen van plattegronden, tekenen, technisch inzicht en enthousiasme, zijn speerpunten voor ZeeBraBouw. Er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht.

In de showroom kunt u in alle rust en met veel plezier de kleuren en materialen voor uw droomwoning uitzoeken. U wordt op deskundige wijze wegwijs gemaakt in de wereld van gevelstenen, dakpannen, voegen, dorpels, trappen en deuren. Het resultaat? Een perfecte afwerking van uw woning.  

Lees meer informatie over onze activiteiten of bel 0167-56 66 68.